Σχετικα με μας


Το ξενοδοχείο ΓΙΩΤΑ ΜΠΗΤΣ είναι Β’ κλάσης και βρίσκεται στην όμορφη παραλία στα Βλυχά της Λίνδου. Είναι ένα ήσυχο οικογενειακό ξενοδοχείο και απέχει 50 μέτρα από το κύμα της θάλασσας. Το ξενοδοχείο είναι δυόροφο. Υπάρχουν δέκα δωμάτια στον πρώτο όροφο και δέκα στον δεύτερο. Στο κάθε δωμάτιο υπάρχει τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμός αυτόνομος, τηλέφωνο. Στο ισόγειο υπάρχει η ρεσεψιόν με το σαλονάκι της. Είναι ανοικτή από τις 7:30 π.μ. ως τις 24:00 μ.μ. Η ρεσεψιόν διαθέτει θυρίδες που νοικιάζονται με την εβδομάδα. Στο ισόγειο λειτουργεί Ταβέρνα (10:00 π.μ. – 24:00 μ.μ.) που προσφέρει Ελληνική και ξένη κουζίνα. Δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο υπάρχει Σούπερ-Μάρκετ.

Yota Beach Hotel

Yota Beach Hotel

Δίπλα ακριβώς από το κεντρικό κτίριο, υπάρχουν διαμερίσματα (studio), με πισίνα και Pool Bar. Το πρωϊνό είναι μποφές και προσφέρεται καφές, γάλα, τσάϊ, πορτοκαλάδα, κακάο, φρυγανιές, κουλούρια, ψωμί, κέϊκ, κρουασάν, βουτυράκια, μαργαρίνες, μαρμελάδες τριών γεύσεων, χοιρομέρι, τυρί και φρούτα. Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο μας είναι οικογενειακές επιχειρήσεις και παρέχουμε πολύ καλή ποιότητα, μέσα σε πολύ φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον.

Τα Βλυχά βρίσκονται 5,5 χλμ. μακριά από την Λίνδο, σ’ένα από τους πιο ωραίους και πιο ήσυχους κόλπους της Ρόδου. Είναι η πιο κατάλληλη τοποθεσία για οικογένεις με παιδιά, για ηλικιωμένους, και για όσους θέλουν ησυχία. Μπορούν να απολαύσουν την πιο καθαρή θάλασσα χωρίς πολύ κόσμο και χωρίς θόρυβο.